Незабутня подорож

2018-10-01

/Files/photogallery/viber image.jpg

Незабутня подорож

Цього дня з нетерпінням чекали не лише діти, а й дорослі. Усі разом ми побували на страусиній фермі в місті Мелітополь. Поїздку організувала для нас депутат об’єднаної територіальної громади Петракова Ніна Іванівна за підтримки депутата обласної ради, директора агрофірми імені Мічуріна Дудки Віктора Івановича. Суботнього ранку два комфортних автобуси повезли нас подорожувати незабутніми місцями нашого рідного краю.

Було дуже цікаво. На страусиній фермі ми побачили не лише велетенських страусів, які поважно ходили в своїх вольєрах, поглядаючи з цікавістю на нас, а й різних інших тварин. Вони позували нам, а ми робили чадові фотографії. Були там лев, мавпочки, вовк, лисиця, олені, маленькі поні. Та що там?! Всіх і не порахувати. Побачили дуже багато різних птахів, навіть хижаків: сокола та орла. З насолодою слухали спів пташок. Здалеку
спостерігали як нас вітав ведмідь, махаючи головою, а маленькі козенята їли з наших рук свіжу траву. А які озера з різнобарвними рибками!

На згадку купили собі чудові сувеніри, зробили безліч фотографій. Ми отримали велике задоволення від цікавої поїздки, адже екскурсії вихідного дня — можливість дізнатися щось нове про чудові місця рідного краю. А ще спілкування з однокласниками та друзями в невимушеній обстановці. Нам було весело й цікаво. Екскурсії вихідного дня — це ті події, які пізніше згадуєш усе життя.

Ми щиро вдячні Віктору Івановичу за надану матеріальну допомогу у проведенні екскурсії, Ніні Іванівні за небайдуже ставлення до наших шкільних буднів. Велике вам спасибі за ваші теплі серця. Хай на вашому життєвому шляху будуть лише приємні події.

Сподіваємося, що ця екскурсія дасть початок гарній традиції відвідувати дивовижні місця нашого краю.

Діти та батьки КЗ «Михайлівська ЗОШ І-ІІ ступенів», учасники екскурсії.

/Files/photogallery/анеа.jpg

/Files/photogallery/лршго.jpg

/Files/photogallery/щщ.jpg

/Files/photogallery/олд.jpg

Кiлькiсть переглядiв: 248

Коментарi