• Розмір шрифту:
  • A+
  • А
  • A-
Комунальний заклад "Михайлівська загальноосвітня школа І-ІІ ступенів"
picture one picture two picture three picture four

/Files/images/1fe0d9abc8.gif

Вас вітає КЗ "Михайлівська ЗОШ І-ІІ ступенів"
Михайлівської селищної ради
Запорізької області

/Files/photogallery/95917354_637085526875449_1508398106402619392_n.jpg

Контактна інформація

Поштова адреса:

72002, Запорізька область, Михайлівський район,
смт Михайлівка, вул. Пушкіна, 129

E-mail: mihzosh-i-ii405@ukr.net

Сайт: http://mihzosh.edukit.zp.ua

Сторінка на Фейбуці: https://www.facebook.com/groups/260040091325352

Шановні відвідувачі нашого сайту,
ми дуже хочемо, щоб ви краще познайомилися з нашою школою і щоб це знайомство було корисним, цікавим та приємним.

Сподіваємося, що інформація про школу зацікавить наших потенційних учнів та їх батьків різноманітністю, змістовністю, творчістю, вдачами, проблемами, труднощами навчальної та позаурочної діяльності.

Загальні відомості

Форма власності: комунальна

Кількість класів: 11

Всього працівників: 38

Вакантних посад: 2 (вчитель географії, вчитель історії та правознавства)
Мова навчання: українська
Іноземна мова: англійська

Загальна кількість учнів: 210

Учителів: 20, з них 5 асистентів вчителя. В школі є: комп’ютерний клас з підключенням до мережі Інтернету, бібліотека, медичний кабінет, спортивний зал, актовий зал, їдальня з гарячим харчуванням.

Справжня школа – це не тільки місце, де діти набувають знань і умінь.

Істинна школа – це багатогранне духовне життя дитячого колективу, в якому вихователя і вихованця об’єднують безліччю інтересів і захоплень.
В.О. Сухомлинський

Наша школа – це простір життя дитини; тут вона не готується до життя, а повноцінно живе, і тому вся діяльність навчального закладу вибудовується так, щоб сприяти становленню особистості як творця і проектувальника свого власного життя.

Місія школи -

створення умов для всебічного розвитку високоосвіченої, національно свідомої особистості вчителя та учня;
творчої самореалізаці;
забезпечення якісної освітньої
підготовки на рівні (або вище) державних освітніх стандартів з метою здобуття їхньої конкурентоспроможності, працевлаштування, самовизначення.

Мета

Побудова єдиного інформаційного освітнього простору, який максимально сприятиме становленню випускника як компетентної, соціально інтегрованої та мобільної особистості; надання сучасної освіти шляхом творчого підходу до навчання та здійснення наукової діяльності відповідно до суспільних потреб, зумовлених розвитком української держави, науки, культури, а також глобальними процесами розвитку людської цивілізації.

Завдання

Управлінські:

створення комфортних умов праці та сприятливих умов для підвищення особистого статусу кожного суб'єкта навчально-виховного процесу шляхом впровадження інновацій.

Загальні:

створення умов для розвитку особистості учня в умовах гуманізації та соціалізації навчально-виховного процесу, забезпечення високої мотивації його саморозвитку.

Методичні:

розвиток освітньої системи школи шляхом впровадження інноваційних технологій: управлінських, методичних, навчально-виховних.

Виховні:

виховання особистості учня в умовах гуманізації та соціалізації навчально-виховного процесу.

Проблемна тема

Впровадження компетентнісного підходу в освітньому закладі.

Очікувані результати

Підвищення рівня професійної
майстерності учителів

*Творче зростання (учасники й переможці професійних конкурсів, складання авторських програм). *Зростання якості навченості учнів з предметів (успішність - 100%, якість знань – 40-50%). *Зростання кваліфікаційного рівня педагогів (звання “Учитель-методист”, “Старшийучитель”). *Зростання активності учителів через участь у семінарах, конференціях, публікації у фахових виданнях та Інтернет-сайтах. *Зростання кількості учителів, які використовують ІКТ (100%).

Підвищення якості освіти

*Зростання мотивації навчання учнів. *Зростання результативності участі школярів у ІІ, ІІІ етапах олімпіад, конкурсів, турнірів. *Зростання якості складання ДПА.

Позитивна соціалізація учнів та випускників

*Рівень сформованості ціннісних та духовно-моральних якостей особистості. *Рівень сформованості адекватно високої самооцінки у кожного учня. *Стійка мотивація на здоровий спосіб життя. *Рівень сформованості інформаційно-комунікаційних навичок учнів.

Результат роботи школи – це не тільки визнання її офіційними органами. Результат нашої роботи - це розумні та виховані діти. До нас приходять, нас обирають, а ми намагаємося відповідати високим вимогам та потребам сучасних учнів і їх батьків. Ми впевнені, що наш вибір стратегії, наша орієнтація на компетентного випускника дозволить і надалі впевнено крокувати шляхом розвитку, незважаючи на фінансові негаразди та соціальну нестабільність суспільства.

CallSend SMSAdd to SkypeYou'll need Skype CreditFree via Skype

Новини

Опитування

Хто відвідував наш сайт?

Календар

Попередня Грудень 2020 Наступна
ПВСЧПСН
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031