Щемкі зустрічі з учасниками АТО

2017-12-06

/Files/photogallery/SAM_3835.JPG

Теплі зустрічі з учасниками АТО

Ніщо так не об’єднує людей, як біда. Сьогодні ж вона на всіх одна — війна, хоч як би ми її не називали. Хтось бере у руки зброю і йде захищати рідну землю, а хтось допомагає фізично, фінансово чи морально. В прагненні підтримати наших відважних вояків єднаються і дорослі, і діти. Так у багатьох населених пунктах району, щоб віддячити своїм героям-землякам, організовують щирі, по-родинному теплі зустрічі.


6 грудня, до Дня Збройних Сил України в КЗ «Михайлівська ЗОШ I-II ст.» відбулася зустріч з учасником АТО, молодшим сержантом Ільченко Іваном
Своє захоплення і вдячність воїну адресували всі учні школи та їх класні керівники. Військовий був небагатослівним, Іван звернувся до дітей зі словами подяки, за підтримку та участь у благодійних акціях, за листи та малюнки, які підтримують та нагадують про рідну домівку, та побажав учням наснаги, терпіння та мирного неба над головою, а ще закликав школярів любити рідну Україну та бути патріотами своєї держави. Хвилиною мовчання було вшановано пам’ять загиблих воїнів.. Насамкінець дівчата старшокласниці вручили воїну квіти, і побажали йому здоров’я, удачі,та щоб за час його відпустки бойові дії у зоні АТО закінчились і їм не потрібно було туди повертатись та залишати своїх рідних у страшній тривозі і постійних переживаннях.

Кiлькiсть переглядiв: 241

Коментарi